Megjelent a Mobilitás magazin második lapszáma

A Mobilitás magazin a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar támogatásával, a BME ITS Nonprofit Zrt. gondozásában jött létre.

A Mobilitás magazin szólni kíván a közlekedésben tevékenykedő szakemberekhez, mérnökökhöz, cégekhez, az egyetemi oktatókhoz, tudományos munkatársakhoz, és a jövő mérnökeihez, a közlekedésmérnöki, járműmérnöki, logisztikai szakirányt választó hallgatókhoz.

Az olvasmányos, érdekes és hasznos hangvételű, látókör-bővítő cikkeken keresztül áttekintést nyerhetünk a közlekedés világát érintő témákról, fejlesztésekről, a környezetvédelem, a biztonság érdekében létrehozott megoldásokról, de a lap vitát is indít a különböző álláspontok bemutatásával. A magazin készítői számára fontos, hogy a hallgatók szakmai életét, eseményeit, rendezvényeit is megmutassák, hisz az ő felkészítésük és megtartásuk minden érintett számára előnyös.

A Mobilitás magazin online itt olvasható.

Amennyiben kézbe kívánja venni a nyomtatott magazint, kérjük, erre az email címre írjon: mobilitas@bmeits.hu ! Tartalmas időtöltést kívánunk a „Közlekedési gondolatok” olvasgatásához.